Tvingstrup Vandværk‎ > ‎Nyheder‎ > ‎

16 forbrugere slipper for kontrolgebyr - i år...

indsendt 25. jan. 2011 10.56 af Keld Nygaard   [ opdateret 26. jan. 2011 14.23 ]
VandurHvert år i december får vi alle et aflæsningskort i postkassen. Energi Midt indsamler aflæsningerne af forbugsmålerne, på vegene af Tvingstrup Vandværk.
Desværre er det ikke alle der husker at få aflæst måleren. I år var det 16 ud af vores 250 medlemmer der ikke havde indsendt aflæsningen rettidigt.. Det lyder måske ikke af meget, men det betyder der først skal sendes rykkere, og i sidste instans må vandværket selv møde op på adressen for at aflæse måleren.
Vi mødes dog oftest af en stor undskyldning når vi står på trappestenen og det forløber ganske stille og roligt. Ikke desto mindre er det en opgave vandværket helst var for uden. Derfor indfører vi - gældende fra 2012 - et gebyr for manglende aflæsning af forbrugsmåleren. Dette er normal praksis i branchen, og gebyret fastsættes også i overensstemmelse med Foreningen af Danske Vandværker og Horsens Kommune til 500 kr., som opkræves via den normale vand opkrævning.

Husk for i øvrigt, at regelmæssig aflæsning af forbruget (1 gang om måneden) er den eneste sikre måde at opdage skjulte brud.
Vi håber at alle medlemmer af Tvingstrup Vandværk vil spare de 500 kr. ved at sørge for at indsende aflæsningen rettidigt.

ċ
Keld Nygaard,
25. jan. 2011 23.47
Comments