Nyheder

OPDATERING - VIGTIG INFO VEDR. AFLÆSNING.

indsendt 26. dec. 2018 01.06 af Kevin Welk

Information fra Tvingstrup Vandværk. Tvingstrup Vandværk gør opmærksom på at måleraflæsningen af de nye digitale målere, i forbindelse med årsskiftet, foretages af vandværker. Vi aflæser målerne og indberetter aflæsningstallene til Elbek og Vejrup v/Marie Nervø Sørensen - “Midt Regnskab”. I år aflæses målerne lørdag den 29. december. Vi beklager, den forvirring der er opstået omkring aflæsning af målerne og indberetning til SAMN Forsyning. Men det er SAMN Forsyning, der har opsagt aftalen om automatisk overførsel af data. De har herefter tilbudt en pris der ligger 70% under det vi fik før, hvilket vi ikke synes er okay. Så det er SAMN Forsyning, der for at spare 10-15 kroner pr. forbruger, forlanger I skal ud at aflæse målere og indberette tallet manuelt til afregning af spildevand. Tvingstrup Vandværk gør venligst opmærksom på vigtigheden af at aflæse sin måler løbende for at holde øje med eventuelt vandspild, da vandværket ikke har ansvar for tilsyn med den enkeltes forbrug. Glædelig jul og godt nytår

16 forbrugere slipper for kontrolgebyr - i år...

indsendt 25. jan. 2011 10.56 af Keld Nygaard   [ opdateret 26. jan. 2011 14.23 ]

VandurHvert år i december får vi alle et aflæsningskort i postkassen. Energi Midt indsamler aflæsningerne af forbugsmålerne, på vegene af Tvingstrup Vandværk.
Desværre er det ikke alle der husker at få aflæst måleren. I år var det 16 ud af vores 250 medlemmer der ikke havde indsendt aflæsningen rettidigt.. Det lyder måske ikke af meget, men det betyder der først skal sendes rykkere, og i sidste instans må vandværket selv møde op på adressen for at aflæse måleren.
Vi mødes dog oftest af en stor undskyldning når vi står på trappestenen og det forløber ganske stille og roligt. Ikke desto mindre er det en opgave vandværket helst var for uden. Derfor indfører vi - gældende fra 2012 - et gebyr for manglende aflæsning af forbrugsmåleren. Dette er normal praksis i branchen, og gebyret fastsættes også i overensstemmelse med Foreningen af Danske Vandværker og Horsens Kommune til 500 kr., som opkræves via den normale vand opkrævning.

Husk for i øvrigt, at regelmæssig aflæsning af forbruget (1 gang om måneden) er den eneste sikre måde at opdage skjulte brud.
Vi håber at alle medlemmer af Tvingstrup Vandværk vil spare de 500 kr. ved at sørge for at indsende aflæsningen rettidigt.

1-2 of 2