Nyheder‎ > ‎

Status for udskiftning af vandmålere

indsendt 10. jul. 2015 13.07 af Keld Nygaard

Hovedgård VVS er godt i gang med at udskifte alle forbrugsmålerne. Ved starten af uge 28, var der udskiftet 130 ud af de 265 målere vi har i alt.
VVS holder ferielukket i uge 29, 30 og 31. Fra mandag d. 13 juli til mandag d. 3 august. Der vil ikke blive udskiftet nogle målere i denne periode.
De fleste forbrugere er rigtig gode til at reagere på de sedler der bliver delt rundt hvis der ikke er nogen hjemme når VVS kommer forbi første gang. Men har man en nabo eller bekendt som ikke har reageret må man godt gøre opmærksom på at de skal de have gjort.

Der har været en del interesse i det trådløse display man kan købe for at kunne følge vandforbruget tæt, og gøre det til en ”leg” at spare på vandet i husstanden. Displayet har en lækage alarm, der hos nogle forsikringsselskaber giver rabat på skjulte rørskade forsikringen. Læs mere om displayet her: http://products.kamstrup.com/ajax/downloadFile.php?uid=54dca658129f3&display=1
(Bemærk, at man kan altid aflæse forbruget direkte på måleren som hidtil, uden et display).
Prisen for displayet er afhængig af hvor stor interessen for det er.
Er der under 5, vil vi ikke tilbyde at sælge displayet.
Er der mellem 5 og 9, vil prisen være 1.400 kr.
Er der mellem 10 og 24, vil prisen være 1.200 kr.
Er der 25 eller derover, vil prisen være 1.100 kr.
Hvis du er interesseret i et display, så send en mail til vand@tvingstrup.com. I august/september måned, når alle målerne er skiftet, finder vi så en endelig pris, og kontakter dem der har vist interesse, for at høre om man ønsker at købe en. 

Med venlig hilsen
Tvingstrup Vandværk


Comments