Nyheder‎ > ‎

Skal vi spille brætspil?

indsendt 18. apr. 2022 12.21 af Maia Sejersen
Hej Tvingstrup. 
Skal vi spille brætspil? 
John her er vild med spil og har en kæmpe samling af bræt- og kortspil. Han har spillet figur-, kort- og brætspil hele sit liv og vil gerne dele sin interesse med andre i byen. Derfor åbner TKIF klubhuset for spilledage, hvor alle kan være med.


John tager et udvalg af spændende spil for alle aldre med hver gang, men alle er velkomne til at foreslå spil og evt. tage dem med.  

Første spilledag bliver lørdag den 30. april fra kl. 10 -16. TKIF sørger for kaffe og snacks – og der kan købes øl og vand i klubhuset. 

Tag fat i John, hvis du har særlige ønsker eller ideer til spil, du gerne vil spille – måske har han det.  Han holder gerne introduktion til eller demo af forskellige spil, hvis der er ønsker om det. 

John spiller også figurspil (bl.a. Warhammer40K) og vil gerne afholde spildage eller figurmaledage, hvis der er andre, som har interesse i det. 

Lørdag den 30. april tager han bl.a. Betrayal at House on the Hill med – et gyserspil, hvor spillerne skal undersøge et uhyggeligt gammelt hus og finde ud af, hvordan de slipper derfra med livet i behold – læs mere om spillet her. 
Har du spørgsmål eller forslag til spil, så tag fat i John – enten via Facebook eller på telefon: 25 37 37 06.

Comments