Nyheder‎ > ‎

Skal den gamle stationsbygning i Tvingstrup bevares?

indsendt 5. apr. 2022 12.10 af Maia Sejersen

Kom og giv dit besyv med, når TKIF inviterer til generalforsamling mandag den 25. april kl. 19.30. 

Mandag den 25. april kl. 19.30 afholder TKIF ordinær generalforsamling, hvor man roligt kan møde op uden frygt for at blive valgt ind i bestyrelsen. De medlemmer, som er på valg, har nemlig lovet at genopstille - dog er nye kræfter altid velkomne. 

Bestyrelsen vil meget gerne høre, om der er stemning og interesse i byen for, at Horsens Kommune og TKIF overtager den gamle stationsbygning på Kirkehøjvej, og hvad den i givet fald skal bruges til. 

Vi vil ligeledes gerne i dialog med folk i byen, som har forstand på byudvikling og som kunne tænke sig at hjælpe bestyrelsen med at udarbejde en helhedsplan for Tvingstrup. En helhedsplan som rummer oaser, aktivitetsarealer og grønne områder for byens borgere. 

Generalforsamlingen er en enestående mulighed for at komme frem med de gode forslag og ønsker, man måtte have for byen. Samtidig er det en oplagt lejlighed for nye tilflyttere at sige hej – og høre lidt om mulighederne for at skabe og bidrage til arrangementer og aktiviteter.

Vi har kun det liv i byen, vi selv skaber. Kom glad!

Dagsorden ifølge vedtægter.

Forslag som ønsket behandlet på mødet, skal være formand Brian Mejer Thomsen i hænde senest 17. april. Forslag kan afleveres i postkassen på Tremhøjvej 2, Tvingstrup eller via telefon 24 62 97 94 eller mail brth@astrocytica.com.

Comments