Nyheder‎ > ‎

Nu nærmer sig åbningen af det ny museum i Tvingstrup!

indsendt 5. maj 2014 22.02 af Morten Bek Ditlevsen
Tremhøj Museum holder åbent lørdag d. 31/5 og søndag d. 1/6 2014 fra kl. 10.30 til 16.00.

Tremhøj Museum tilbyder mange muligheder for arrangementer med arkæologisk, kulturhistorisk eller naturmessigt / geografisk indhold.

Der vil blive afholdt åbningsdage, der annonceres her på hjemmesiden. Her kan gæster gå rundt på Tremhøj Museum og bl.a. selv få mulighed for at røre ved oldsager og lære redskabene at kende. Derudover bør man besøge Tremhøj ligesom der er mulighed for at gå gennem en gammel hulvej til en bålplads. Her kan man opleve den natur, oldtidsmenneskene beboede og færdedes i engang. Ved forudbestilling og betaling på museet forfindes tørt brænde på pladsen.

Grupper, foreninger og skoleklasser kan besøge museet efter aftale og med et indhold som I ønsker det. Der er mulighed for en guidet rundtur med deltagelse af museumsforeningens medlemmer. Udgangspunktet er, at to timers besøg på museet med en guidet tur i grupper på op til 30 besøgende koster 1500  kr. Derudover aftales individuelt.

Museet er godkendt til 50 besøgende ad gangen. Der er borde/stole i en afdeling, hvor der også er en projektor til brug for undervisning og foredrag. Der er toilet med gode pladsforhold.

Her er et link til museets hjemmeside:


Comments