Nyheder‎ > ‎

Hærværk i Tvingstrup

indsendt 22. maj 2014 11.32 af Susanne Welk

Vi har desværre oplevet flere tilfælde af hærværk ved klubhuset og sportspladsen i Tvingstrup på det seneste. Vinduer er blevet smadret i omklædningsbygningen og man har forsøgt at smadre læskuret ved petanquebanen. Vi har også kendskab til andre hændelser i samme kategori.


Vi er i dialog med landbetjenten om hændelserne og vi har en formodning om hvem der står bag, men vi vil alligevel opfordre til at vi alle i byen holder lidt ekstra godt øje med hvad der sker rundt omkring. Vi er ikke ude på at hænge nogen ud, så vi ønsker ikke en diskussion af navngivne personer, men vi ønsker at sikre at Tvingstrup fortsat er en tryg og hyggelig by at bo og færdes i. Der er flere større børn, der er efterhånden er utrygge ved at færdes alene i byen og det er en trist udvikling, som vi håber at vi kan få stoppet.


Hvis vi hjælpes ad med at holde lidt øje med hvad der sker i byen og hvis forældrene tager en snak med de ældre teeneagere i byen om acceptabel adfærd og respekt for andres og fælles ejendom, så bør vi kunne få stoppet disse uheldige tendenser.


Kontakt gerne et af bestyrelsesmedlemmerne i Tvingstup KIF, hvis du har spørgsmål. Vi ønsker IKKE at fungere som vagtværn, men vi vil gerne bidrage til at løse problemerne.


Med venlig hilsen


Bestyrelsen i Tvingstrup KIF

Comments