Nyheder‎ > ‎

HUSK Generalforsamling i Tvingstrup KIF 2015

indsendt 31. mar. 2015 04.06 af Susanne Welk   [ opdateret 29. apr. 2015 10.00 ]

Torsdag den 30. april kl. 19.00 er der generalforsamling i Tvingstrup KIF i Klubhuset, kom frisk og vær med til at holde liv i og sætte dit præg på vores lille by.


Der er stor udskiftning i bestyrelsen i år, da 1 medlem er trådt ud pga. sygdom, 1 medlem er flyttet fra byen og 2 medlemmer er på valg og ønsker ikke at genopstille.


Foreningen kører godt og ansvarsfordeling og drift er der styr på. Flere af de afgående bestyrelsesmedlemmer vil stadig gerne organisere aktiviteter og vi sørger naturligvis for en god og solid overlevering til den nye bestyrelse. Bestyrelsesmedlemmerne har en koordinerende rolle snarere end en udøvende rolle, så man risikerer IKKE at komme til at stå for det hele. Den primære opgave er at sørge for drift af foreningen, kontakt til kommunens forskellige instanser i forhold til f.eks. vedligehold af klubhus samt repræsentere byen i kommunens SAMBY fællesskab, hvor vi flere år i træk har fået del i fælles puljer. Det overordnede ansvar for sankt hans, sommerfest og juletræsfest ligger også hos bestyrelsen, men også her stiller de afgående medlemmer op med hjælp og rådgivning. Derudover har man naturligvis stor frihed til at søsætte nye initiativer alt efter interesse.

Meld dig under fanen, hvis du synes vi stadig skal have en forening i byen. Husk ingen forening, ingen fodbold, ingen petanque, ingen præmiewhist, ingen ældre data, ingen børnebio og heller ingen sommerfest, bare for at nævne noget af det, der foregår i dag og ville forsvinde, hvis ikke vi har en forening.

Så kom frisk, vi og byen mangler dig.

Vh Bestyrelsen for Tvingstrup KIF

Comments