Nyheder

Tvingstrup er en aktiv by! På denne sider forsøger vi at holde alle Tvingstrups borgere opdateret med seneste nyt - samt billeder og beretninger fra diverse arrangementer i byen.

Hvis du har noget, som du gerne vil dele med byen - det være sig tekst, billeder, lyd eller video - er du mere end velkommen til at skrive til hjemmesidens redaktør:


Nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbreve fra tvingstrup.com. Vælg 'Tilmeld' herunder og indtast din email-adresse. Du kan selvfølgelig til hver en tid afmelde nyhedbrevet igen.


Vigtig info fra Tvingstrup vandværk vedr. aflæsning.

indsendt Dec 25, 2018, 12:15 PM af Kevin Welk   [ opdateret Dec 26, 2018, 1:08 AM ]

Information fra Tvingstrup Vandværk. Tvingstrup Vandværk gør opmærksom på at måleraflæsningen af de nye digitale målere, i forbindelse med årsskiftet, foretages af vandværker. Vi aflæser målerne og indberetter aflæsningstallene til Elbek og Vejrup v/Marie Nervø Sørensen - “Midt Regnskab”. I år aflæses målerne lørdag den 29. december. Vi beklager, den forvirring der er opstået omkring aflæsning af målerne og indberetning til SAMN Forsyning. Men det er SAMN Forsyning, der har opsagt aftalen om automatisk overførsel af data. De har herefter tilbudt en pris der ligger 70% under det vi fik før, hvilket vi ikke synes er okay. Så det er SAMN Forsyning, der for at spare 10-15 kroner pr. forbruger, forlanger I skal ud at aflæse målere og indberette tallet manuelt til afregning af spildevand. Tvingstrup Vandværk gør venligst opmærksom på vigtigheden af at aflæse sin måler løbende for at holde øje med eventuelt vandspild, da vandværket ikke har ansvar for tilsyn med den enkeltes forbrug. Glædelig jul og godt nytår

Juletræstænding

indsendt Nov 27, 2018, 1:02 AM af Kevin Welk   [ opdateret Nov 27, 2018, 1:04 AM ]

Traditionen tro, tænder Ela et stort juletræ på Serridslevvej 82. Juletræet tændes på søndag den 2. december kl 16.00.
Tag gerne din nabo med :D

Program for Sommerfest 2018

indsendt Aug 6, 2018, 10:25 AM af Kevin Welk   [ opdateret Aug 6, 2018, 10:27 AM ]


Så er der Skt. Hans i Tvingstrup igen!

indsendt Jun 14, 2018, 10:42 AM af Kevin Welk

Se vedhæftede invitation :D

mvh TKIF

Generealforsamling i TKIF

indsendt Apr 12, 2018, 12:46 AM af Kevin Welk

Se vedhæftet.

INFORMATION FRA TVINGSTRUP VANDVÆRK

indsendt Jan 14, 2018, 12:43 AM af Morten Bek Ditlevsen


Flere borgere har fået en henvendelse fra Samn Forsyning (Horsens Vand) ang. måleraflæsning, hvilket forståeligt nok har givet anledning til en række spørgsmål fra vores forbrugere.

Det er ganske rigtigt Tvingstrup Vandværk, der leverer vand til byens borgere og opkræver betaling for det. Til gengæld er det Samn Forsyning, der varetager spildevandet og opkræver afledningsafgift for det. Den mængde vand, som husstanden forbruger, skal der betales afledningsafgift af til Samn Forsyning.

Tvingstrup Vandværk har førhen udleveret målerdata til Samn Forsyning, men den aftale har Samn Forsyning ikke ønsket at fortsætte.

Tvingstrup Vandværk - analyserapport

indsendt Jan 5, 2018, 4:29 AM af Morten Bek Ditlevsen

Hermed en analyserapport om vores drikkevand.
Mvh,
Tvingstrup Vandværk

Nyt fra Tvingstrup Vandværk

indsendt Dec 21, 2017, 7:15 AM af Morten Bek Ditlevsen

Tvingstrup Vandværk gør opmærksom på at måleraflæsningen af de nye digitale målere, i forbindelse med årsskiftet, foretages af Vand- værket. Vi aflæser målerne og indberetter aflæs- ningstallene til Elbek og Vejrup v/Marie Nervø Sørensen - ”Midt Rengskab”.

I år aflæses målerne onsdag den 27. december

Tvinstrup Vandværk gør venligst opmærksom på vigtigheden af at aflæse sin måler løbende for at holde øje med eventuelt vandspild, da Vandvær- ket ikke har ansvar for tilsyn med den enkeltes forbrug.

Glædelig Jul og Godt Nytår. 

Vi lukker for vandet

indsendt Nov 29, 2017, 12:07 PM af Morten Bek Ditlevsen

Vi lukker for vandet

I forbindelse med Horsens Vands gravearbejde på Fredensvej skal der skiftes en ledningsstophane. Det betyder, at der vil forekomme afbrydelser af vandforsyningen d. 30/11-2017 i tidsrummet 9-12.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til Peter på tlf 40 52 70 16

Med venlig hilsen
Tvingstrup Vandværk.


Juletræstænding :-)

indsendt Nov 27, 2017, 1:46 AM af Kevin Welk

Traditionen tro, tænder Elna et stort juletræ på Serridslevvej 82. Juletræet tændes på søndag d. 3. Dec. kl 16:00. 
Tag gerne din nabo med😊🎄🎄

1-10 of 253