Nyheder

Tvingstrup er en aktiv by! På denne sider forsøger vi at holde alle Tvingstrups borgere opdateret med seneste nyt - samt billeder og beretninger fra diverse arrangementer i byen.

Hvis du har noget, som du gerne vil dele med byen - det være sig tekst, billeder, lyd eller video - er du mere end velkommen til at skrive til hjemmesidens redaktør:


Nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbreve fra tvingstrup.com. Vælg 'Tilmeld' herunder og indtast din email-adresse. Du kan selvfølgelig til hver en tid afmelde nyhedbrevet igen.


Giv en hånd med til byfesten den 17. august 2019

indsendt Jul 2, 2019, 1:37 PM af Maia Sejersen

TKIF er i fuld gang med at planlægge årets byfest, som foregår lørdag den 17. august.

Vi er seks mand – og vi har brug for lidt hjælp, så det hele kan hænge sammen.
Skriv til maiasejersen@gmail.com eller ring på 28408101 uden for arbejdstid, hvis du vil give en hånd med. Vi mangler bl.a hænder til:

· Barvagt
· Hjælp søde Gitte Christensen med aktiviteter og sjov for de små på Sportspladsen
· Hjælp i forsamlingshuset efter morgenmaden
· Hjælp til bankospil i forsamlingshuset om formiddagen
· Hjælp til opstilling til fest om aftenen i forsamlingshuset
· Lidt af hvert

Tak for et flot fremmøde til Sankt Hans

indsendt Jun 30, 2019, 3:03 AM af Maia Sejersen   [ opdateret Jun 30, 2019, 3:05 AM ]Tvingstrup Kultur og Idrætsforening vil gerne sige varmt tak til alle, som mødte op til Sankt Hans festen på Sportspladsen den 23. juni. Over 50 tvingstruppere kom og grillede, og til båltalen og bål var vi mere end 100 deltagere.
Tak for en rigtig hyggelig aften med nye og kendte ansigter.

Kim Bo Christensen, medlem af TKIFs bestyrelse var årets båltaler. Talen er vedhæftet herunder, hvis nogen gik glip af den. Den handler om, hvordan vi alle kan være med til at sikre, at Tvingstrup også fremover er en aktiv by med et godt fællesskab. 

TKIF er i fuld gang med at planlægge byfesten den 17. august. Mere info følger inden længe. 

Hit med haveaffaldet til Sankt Hans

indsendt Jun 18, 2019, 4:19 AM af Maia Sejersen   [ opdateret Jun 18, 2019, 4:20 AM ]

Tiden nærmer sig for årets Sankt Hans bål i Tvingstrup, som finder sted på Sportspladsen søndag den 23. juni fra kl. 17.00.

Vi  skal have noget at futte af, og vi håber, at I vil køre forbi Sportspladsen med tørre grene, kvas og træ til bålet. Læs det af ved siden af fliserne midt på pladsen. Tak.

Kom og vær med til at sende Tvingstrup landsbybørnehaves flotte heks af sted til Bloksbjerg. TKIF sælger øl, vand og vin, og grillen er klar kl. 17.00 til deltagernes medbragte mad.


I år har vi to båltalere. Den officielle båltale holdes af Kim Bo Christensen, Horsens Polering og medlem af TKIF. Herefter skal vi høre et lille stykke af en prisvindende krimi, som er inspireret af netop Tvingstrups Sankt Hans fester, og SÅ skal heksemutter af sted. 

Vi glæder os til at se naboer, venner, bekendte, tilflyttere og tidligere beboere fra byen. 

Vel mødt.

/TKIF

Vær med til at skabe liv i byen

indsendt Jun 16, 2019, 4:29 AM af Maia Sejersen   [ opdateret Jun 16, 2019, 4:40 AM ]

En by er kun så aktiv, som dens beboere gør den til, og Tvingstrup Kultur- og Idrætsforening opfordrer alle, som har lyst til at afholde aktiviteter i byen til at gøre det. 

Lad jer endelig inspirere af de omtrent 120 gode forslag, som kom frem ved brainstormmødet i maj 2019. Du finder idékataloget her.

Hvis du har lyst til at afholde et arrangement i byen, så kontakt et af TKIF's bestyrelsesmedlemmer. Du finder listen over medlemmerne her.

Vi hjælper dig gerne i gang - vi skal bare vide, hvad det er for et arrangement, hvornår det skal foregå, og hvad du skal bruge – og så et overslag på, hvad du regner med, det vil koste pr. deltager.

TKIF har mulighed for at støtte aktiviteter økonomisk, hvis det skønnes relevant og nødvendigt, men idéen er, at aktiviteter finansieres via deltagerbetaling.

Idékataloget indeholder masser af gode idéer, som bare venter på at blive sat i søen. Fx:

 • Vin-, øl- eller ginsmagning
 • Maling af tunnel
 • LAN-party
 • Løbetræning
 • Strikke-, hækle-, krea- eller syaften
 • Historiefortælling
 • Bagagerumsmarked
 • Rundvisning på lokal virksomhed
 • Tvingstrup på vægten
 • Foredrag
 • Gadefodbold
 • Sushikursus
 • Dungeons & Dragons / rollespil

Hold øje med aktiviteter i byen

Hvis du vil vide, hvad der bliver planlagt af aktiviteter i byen, så vil TKIF fremover sørge for, at alle aktiviteter fremgår af infostanderen på Serridsslevvej overfor Røde Kors-butikken. Vi vil også informere her på www.tvingstrup.com og via det nyhedsbrev, som sendes ud herfra.

Vi opfordrer alle til at tilmelde sig nyhedsbrevet, for så får du altid nyhederne i din indbakke. Tilmeld dig via forsiden her: www.tvingstrup.com.

TKIF deler også aktiviteter på Facebook. Det vil ofte ske i grupperne”Det Sker i Tvingstrup" og "Hjælp hinanden i Tvingstrup”.

Sommerfest i Tvingstrup - 17. august 2019

indsendt Jun 8, 2019, 8:58 AM af Kevin Welk   [ opdateret Jun 11, 2019, 11:35 AM ]

Sæt kryds allerede nu!! - mere info følger senere. :D

Sankt Hans i Tvingstrup - 23. juni 2019

indsendt Jun 8, 2019, 8:53 AM af Kevin Welk   [ opdateret Jun 11, 2019, 11:35 AM ]

Så er det atter engang tid til den traditionsrige Sankt Hans aften på Sportspladsen - se opslag her :)

Vigtig info fra Tvingstrup vandværk vedr. aflæsning.

indsendt Dec 25, 2018, 12:15 PM af Kevin Welk   [ opdateret Dec 26, 2018, 1:08 AM ]

Information fra Tvingstrup Vandværk. Tvingstrup Vandværk gør opmærksom på at måleraflæsningen af de nye digitale målere, i forbindelse med årsskiftet, foretages af vandværker. Vi aflæser målerne og indberetter aflæsningstallene til Elbek og Vejrup v/Marie Nervø Sørensen - “Midt Regnskab”. I år aflæses målerne lørdag den 29. december. Vi beklager, den forvirring der er opstået omkring aflæsning af målerne og indberetning til SAMN Forsyning. Men det er SAMN Forsyning, der har opsagt aftalen om automatisk overførsel af data. De har herefter tilbudt en pris der ligger 70% under det vi fik før, hvilket vi ikke synes er okay. Så det er SAMN Forsyning, der for at spare 10-15 kroner pr. forbruger, forlanger I skal ud at aflæse målere og indberette tallet manuelt til afregning af spildevand. Tvingstrup Vandværk gør venligst opmærksom på vigtigheden af at aflæse sin måler løbende for at holde øje med eventuelt vandspild, da vandværket ikke har ansvar for tilsyn med den enkeltes forbrug. Glædelig jul og godt nytår

Juletræstænding

indsendt Nov 27, 2018, 1:02 AM af Kevin Welk   [ opdateret Nov 27, 2018, 1:04 AM ]

Traditionen tro, tænder Ela et stort juletræ på Serridslevvej 82. Juletræet tændes på søndag den 2. december kl 16.00.
Tag gerne din nabo med :D

Program for Sommerfest 2018

indsendt Aug 6, 2018, 10:25 AM af Kevin Welk   [ opdateret Aug 6, 2018, 10:27 AM ]


Så er der Skt. Hans i Tvingstrup igen!

indsendt Jun 14, 2018, 10:42 AM af Kevin Welk

Se vedhæftede invitation :D

mvh TKIF

1-10 of 259