Nyheder

Tvingstrup er en aktiv by! På denne sider forsøger vi at holde alle Tvingstrups borgere opdateret med seneste nyt - samt billeder og beretninger fra diverse arrangementer i byen.

Hvis du har noget, som du gerne vil dele med byen - det være sig tekst, billeder, lyd eller video - er du mere end velkommen til at skrive til hjemmesidens redaktør:


Nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbreve fra tvingstrup.com. Vælg 'Tilmeld' herunder og indtast din email-adresse. Du kan selvfølgelig til hver en tid afmelde nyhedbrevet igen.

Den gadget, du tilføjede, er ugyldig

Husmorbrunch i Tvingstrup

indsendt 25. dec. 2022 12.26 af Maia Sejersen


Søndag den 5. marts 2023 kl. 9.45 er det igen tid til hyggelig husmorbrunch i Tvingstrup.

Det foregår i klubhuset på Serridslevvej 88 ved Sportspladsen.

TKIF sætter kaffen over og sørger for, at der både er en bitter og lidt bobler til at kickstarte søndagen – resten skal vi selv have med.

Det er gratis at deltage, men du skal medbringe noget til 2-4 personer, som hører til på et brunchbord. Det kan fx være: Brød, pålæg, juice, mælk, smør, marmelade, æg, pølser, pandekager, yoghurt, bacon, frugt, grønt, ost, kage eller noget andet.

Giv besked om, hvad du tager med – enten i kommentarfeltet under begivenheden i Facebookgruppen"Det Sker i Tvingstrup" – eller giv besked til Maia på sms/telefon: 28408101

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 1. marts. 

Vi glæder os!

På vegne af Tvingstrups husmorklub

Jette Dyekjær og Maia Sejersen

Fasteween i Forsamlingshuset

indsendt 15. okt. 2022 08.13 af Maia Sejersen

Forsamlingshuset gentager succesen fra sidste år og 
inviterer alle til "FASTEWEEN" Lørdag den 29 oktober kl. 14.

Vi slår monstret af tønden og finder en monster-konge og monster-dronning i hver gruppe:
Gruppe 1: 0 - 7 år
Gruppe 2: 8 - 15 år

Vi pynter uhyggeligt op i forsamlingshuset, og til de mindste vil der være alt det "drageblod" eller "frøsnot" de kan drikke... 

Det vil også være muligt at købe: 
Varme fingre (pølser) 
Fritter 
Boblende elexir (sodavand)
Varm kloark vand (kaffe)
Giftkage

Entre:
Børn gratis
Voksne 20 kr 

Da det er FASTEWEEN vi afholder, må man selvfølgelig komme udklædt som både sød prinsesse og farligt uhyre 😉 (det gælder også de voksne 😃)

Vi glæder os til at se rigtig mange. 

Monster hilsner 
Tvingstrup forsamlingshus

Juledekorationsaften i Tvingstrup

indsendt 1. okt. 2022 08.02 af Maia Sejersen


Torsdag den 24. november kl. 19.00 inviterer TKIF til en hyggelig juledekorationsaften i Klubhuset. Vi laver juledekorationer og adventskranse – og hygger os med et glas vin, en kop kaffe og et par pebernødder.

TKIF sørger for ler, gran, kogler, mos og et glas vin/øl/vand/kaffe og lidt knas. Du skal selv medbringe lys, evt. bånd, kugler + skål/fad/bræt til din dekoration.

Det koster 30 kr. at deltage. For at sikre, at vi har plads og materialer nok, så er tilmelding nødvendig. Det sker til Sussie Jensen på telefon 20212719 eller via FB-messenger. Betaling sker enten til Sussie ved arrangementet eller direkte til TKIF via MobilePay: 34063.

Arrangementet er for alle over 15 år. 

Fredagsbar/fyraftenshygge i Tvingstrup

indsendt 31. aug. 2022 12.42 af Maia Sejersen


Godtfolk i byen! 

Fredag den 30. September holder vi fredagsbar/fyraftenshygge i klubhuset og på Sportspladsen fra kl. 16.30. 

Tvingstrup Kultur og Idrætsforening sponserer en let aftensmad bestående af pølser, kartoffelsalat, brød og salat  kl. cirka 17.30. 

Drikkevarer skal købes i Klubhuset:

Øl/vand 10 kr
1 fl vin 100 kr
1 glas vin 20 kr
Breezers eller mokai: 15 kr.

Af hensyn til indkøb er tilmelding  nødvendig. 

Tilmeld jer enten under opslaget på Facebook i Gruppen "Det sker i Tvingstrup" eller send en sms til 28408101 og giv besked om, hvor mange I kommer. 

Vi hører også gerne fra et par stykker som vil give en hånd med det praktiske i løbet af aftenen. (Grille pølser, stille frem til mad, fylde i opvask osv)

Håber vi ses

/Bestyrelsen TKIF

Sankt Hans Aften i Tvingstrup

indsendt 30. maj 2022 12.45 af Maia Sejersen

TORSDAG DEN 23. JUNI kl. 17.00

Vi mødes på Sportspladsen, hvor TKIF har grillen klar kl. 17.00. 

Man tager selv sin mad med. Øl, vin og vand købes i klubhuset. 

Kl. 18.30 holder byrådsmedlem og arkitekt Niels Povlsgaard (V) fra Hovedgård båltale, hvorefter vi fyrer op under bålet og synger Midsommervisen. 

Håber vi ses. 
Bestyrelsen i TKIF

Forskøn din by - lørdag den 21. maj 2022

indsendt 1. maj 2022 13.18 af Maia Sejersen


Kom og få en hyggelig dag og mød andre gode folk i byen, når TKIF igen afholder forskønnelsesdag i Tvingstrup lørdag den 21. maj kl. 10.

Vi mødes på Sportspladsen og fordeler os på forskellige opgaver rundt om i byen. Vi skal bl.a. have ryddet klubhuset for borde og skabe, fordi vi får lagt nyt gulv i juni. Derudover skal vi have lagt fliser ved petanque-skuret, fjernet ukrudt ved klubhuset, samlet affald m.v. 

Der er opgaver for store og små – unge og gamle. 

Sidst på eftermiddagen mødes vi om grillen til pølser, brød, øl & vand.

Vi havde en suppergod dag sidst, hvor der også var tid til pauser og hyggesnak - kom endelig forbi og giv et nap med. TKIF sørger for forfriskninger i løbet af dagen. 

Skal vi spille brætspil?

indsendt 18. apr. 2022 12.21 af Maia Sejersen

Hej Tvingstrup. 
Skal vi spille brætspil? 
John her er vild med spil og har en kæmpe samling af bræt- og kortspil. Han har spillet figur-, kort- og brætspil hele sit liv og vil gerne dele sin interesse med andre i byen. Derfor åbner TKIF klubhuset for spilledage, hvor alle kan være med.


John tager et udvalg af spændende spil for alle aldre med hver gang, men alle er velkomne til at foreslå spil og evt. tage dem med.  

Første spilledag bliver lørdag den 30. april fra kl. 10 -16. TKIF sørger for kaffe og snacks – og der kan købes øl og vand i klubhuset. 

Tag fat i John, hvis du har særlige ønsker eller ideer til spil, du gerne vil spille – måske har han det.  Han holder gerne introduktion til eller demo af forskellige spil, hvis der er ønsker om det. 

John spiller også figurspil (bl.a. Warhammer40K) og vil gerne afholde spildage eller figurmaledage, hvis der er andre, som har interesse i det. 

Lørdag den 30. april tager han bl.a. Betrayal at House on the Hill med – et gyserspil, hvor spillerne skal undersøge et uhyggeligt gammelt hus og finde ud af, hvordan de slipper derfra med livet i behold – læs mere om spillet her. 
Har du spørgsmål eller forslag til spil, så tag fat i John – enten via Facebook eller på telefon: 25 37 37 06.

Skal den gamle stationsbygning i Tvingstrup bevares?

indsendt 5. apr. 2022 12.10 af Maia Sejersen


Kom og giv dit besyv med, når TKIF inviterer til generalforsamling mandag den 25. april kl. 19.30. 

Mandag den 25. april kl. 19.30 afholder TKIF ordinær generalforsamling, hvor man roligt kan møde op uden frygt for at blive valgt ind i bestyrelsen. De medlemmer, som er på valg, har nemlig lovet at genopstille - dog er nye kræfter altid velkomne. 

Bestyrelsen vil meget gerne høre, om der er stemning og interesse i byen for, at Horsens Kommune og TKIF overtager den gamle stationsbygning på Kirkehøjvej, og hvad den i givet fald skal bruges til. 

Vi vil ligeledes gerne i dialog med folk i byen, som har forstand på byudvikling og som kunne tænke sig at hjælpe bestyrelsen med at udarbejde en helhedsplan for Tvingstrup. En helhedsplan som rummer oaser, aktivitetsarealer og grønne områder for byens borgere. 

Generalforsamlingen er en enestående mulighed for at komme frem med de gode forslag og ønsker, man måtte have for byen. Samtidig er det en oplagt lejlighed for nye tilflyttere at sige hej – og høre lidt om mulighederne for at skabe og bidrage til arrangementer og aktiviteter.

Vi har kun det liv i byen, vi selv skaber. Kom glad!

Dagsorden ifølge vedtægter.

Forslag som ønsket behandlet på mødet, skal være formand Brian Mejer Thomsen i hænde senest 17. april. Forslag kan afleveres i postkassen på Tremhøjvej 2, Tvingstrup eller via telefon 24 62 97 94 eller mail brth@astrocytica.com.

Vil du være med til at spille petanque?

indsendt 15. mar. 2022 23.14 af Maia Sejersen

Søndag den 27. marts kl. 15.00 er der opstart til petanquetræning i Tvingstrup Kultur og Idrætsforening. Alle er velkomne – nybegyndere som øvede. 

Vi mødes i klubhuset til en øl/vand, imens Bo Larsen gennemgår reglerne og fortæller lidt om aktiviteterne. Herefter går vi ud til petanquebanen bag klubhuset og kaster med kugler. 

Vi håber også at kunne samle et eller flere hold, som vil deltage i den årlige Kvartetturnering under DGI Østjylland. Her mødes vi på forskellige baner i Østjylland og dyster mod andre østjyske hold hver tirsdag kl. 19.00 fra den 3. maj til den 28. juni, hvor vinderne kåres. 

Hvad enten du vil spille med i turneringen eller blot mødes for at spille og hygge med os andre i Tvingstrup, så mød op søndag den 27. marts kl. 15.00 og hør mere. 

Fra 1. april spiller vi petanque hver mandag i sommerhalvåret kl. 19.00 på Sportspladsen.

Vel mødt! 

Spørgsmål rettes til Bo Larsen på telefon: 20 20 88 01. 

Husmoder-brunch i Tvingstrup

indsendt 21. feb. 2022 13.33 af Maia Sejersen   [ opdateret 21. feb. 2022 13.47 ]


Kalder alle husmødre, fruentimmere, kvindfolk og madammer i Tvingstrup:

Så er det tid til  hyggelig husmor-brunch i Tvingstrup søndag den 20. marts kl. 9.30 i klubhuset på Serridslevvej 88 ved Sportspladsen.

TKIF sætter kaffen over og sørger for, at der både er en bitter og lidt bobler at begynde søndagen med – resten skal vi selv have med.

Medbring en ret eller andet, som hører til på et brunchbord til 2-4 personer – det kan være alt fra brød til pålæg, drikkevarer, marmelade, æg, pandekager, yoghurt, bacon, frugt, grønt eller kage. 

Giv besked om, hvad du tager med – enten i kommentarfeltet under opslaget i Facebookgruppen "Det Sker i Tvingstrup" – eller giv besked til Maia på telefon: 28408101 eller mail: maiasejersen@gmail.com

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 16. marts. 

Vi glæder os til at se jer!

VH TKIFs husmoderklub

1-10 of 284