Nyheder

Tvingstrup er en aktiv by! På denne sider forsøger vi at holde alle Tvingstrups borgere opdateret med seneste nyt - samt billeder og beretninger fra diverse arrangementer i byen.

Hvis du har noget, som du gerne vil dele med byen - det være sig tekst, billeder, lyd eller video - er du mere end velkommen til at skrive til hjemmesidens redaktør:


Nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbreve fra tvingstrup.com. Vælg 'Tilmeld' herunder og indtast din email-adresse. Du kan selvfølgelig til hver en tid afmelde nyhedbrevet igen.


Juledekorationsaften i Klubhuset

indsendt 3. okt. 2021 07.40 af Maia Sejersen   [ opdateret 3. okt. 2021 07.43 ]

Onsdag den 24. november kl. 19.00 inviterer TKIF til en hyggelig juledekorationsaften i Klubhuset. Vi laver juledekorationer og adventskranse – og hygger os med et glas vin eller en kop kaffe.

TKIF sørger for ler, gran, kogler, mos og et glas vin/øl/vand/kaffe og lidt knas. Du skal selv medbringe lys, evt. bånd, kugler + skål/fad/bræt til din dekoration.

Det koster 30 kr. at deltage. For at sikre, at vi har plads og materialer nok, så er tilmelding nødvendig. Det sker til Sussie Degnebolig på telefon 20212719 eller via FB-messenger. Arrangementet er for alle over 15 år. Betaling sker enten til Sussie ved arrangementet eller direkte til TKIF via MobilePay: 34063.

Oktoberfesten 2021 er aflyst

indsendt 26. sep. 2021 11.24 af Maia Sejersen

Kære Tvingstrup, grundet manglende tilmeldinger til Oktoberfest i Tvingstrup Forsamlinghus, er vi desværre nødt til at aflyse arrangementet. Alle der har indbetalt, vil få deres beløb tilbage i løbet af næste uge.
Det er super ærgeligt, men vi er også klar over at efter Corona, er der rigtigt mange arrangementer, og knaphed med tiden. Så vi vil forsøge at komme stærkt tilbage næste år - når der er lidt mere luft i alles program. Vi håber at der bliver opbakning til fremtidige arrangementer, så vi kan bevare en aktiv og dejlig by at bo i.
/TKIF

Har du tilmeldt dig Tvingstrups oktoberfest?

indsendt 15. sep. 2021 11.32 af Maia Sejersen   [ opdateret 15. sep. 2021 11.58 ]

Lørdag den 2. oktober fra kl. 17-02 jodler vi igennem i Tvingstrup Forsamlingshus med et brag af en  oktoberfest.

Menuen bliver klassiske wienerschnitzler, med das ganze schweineri: brasede kartofler, smørsovs, ærter, kapers, peberrod, citron og dreng (ansjos) leveret af slagteren fra Hårby. Til dessert er der æblekage, og selvfølgelig bliver der langet skummende Paulaner Oktoberfestbier og tysk pilsner over disken. (Bare rolig, man kan også købe vin)

Efter maden sætter den tyske DJ HinterHansi ild til dansegulvet med alle de tyske schlager-hits – krydret med kendte pop-numre fra 70’erne til i dag, så der skulle gerne bliver spillet noget for enhver smag. 

Af hensyn til bestilling af mad, så er sidste frist for tilmelding er 26. september.  

Prisen er 149 kr. pr. person og indbetales via mobilePay 34063 eller bankoverførsel til kontonnr. 2500-0759433661 eller kontant i postkassen til Maia Sejersen, Blindgade 3 vedlæg dit navn og nummer. 

En stor tak for hjælpen og status på forskønnelsesdagen i Tvingstrup

indsendt 12. sep. 2021 02.38 af Maia Sejersen

Der skal lyde en stor tak for hjælpen til de gode folk, som valgte at bruge søndag den 5. september sammen med os i TKIF, og som gav den gas med alt fra ukrudtslugning og rengøring til tagrens og skurbyggeri. Det var hyggeligt, det var sjovt og rigtig godt også at møde nye tilflyttere i byen. En stor tak til alle som deltog.

Status på dagen er, at vi: 

 • fik renset tag og tagrender på omklædningsrummet
 • fik opsat fem høm-pose-holdere på hhv. Blindgade, Bakkevænget, Vestervænget, hjørnet af Kirkehøjvej/Tremhøjvej, Infostanderen på hjørnet af Serridslevvej/Tremhøjvej. 
 • fik samlet skrald i byen
 • fik luget ukrudt rundt om klubhuset
 • fik gjort rent i klubhuset og sat en ny, nærmest royal toiletpapirholder op 
 • fik renoveret læskuret ved petanquebanen
 • fik renset fliser og busskure
 • fik spist grillpølser og drukket fadøl fra Øl2Go

Vi mangler stadig:

 • at få sat de tre bestilte, bord-bænkesæt op til sportspladsen. De forventes dog først at blive leveret  i den kommende uge.
 • at få repareret bord-bænkesættet på hjørnet af Tremhøjvej/Kirkehøjvej. Materialerne er købt ind. Vi skal bare lige finde tiden og hænderne. 
 • Vi sætter flere hømposeholdere op – bl.a. en på Sportspladsen

Alt i alt var det en virkelig hyggelig dag. Vejret var med os – og der var også tid til at få snakket med både nye og gamle byboer.

Fra TKIF siger vi tak til alle som gav et nap med. I forhold til de sidste ting, vi mangler, så finder vi en dag, hvor vi mødes et par stykker og får det fikset. Vi skal nok skrive ud og høre om nogen i byen har en time eller to at bruge til at hjælpe.


Tvingstrup skal have en make-over – kom og giv et nap med

indsendt 14. aug. 2021 06.41 af Maia Sejersen

Tvingstrup Kultur- og Idrætsforening har fået tildelt 46.000 kr. i puljemidler til flere hårdt tiltrængte reparationer i byen og håber at byens borgere vil give en hånd med ”Projekt Forskøn Tvingstrup”.

Det har været småt med fællesaktiviteter i Tvingstrup under corona, og sammenholdet i byen trænger til et kærligt puf i ryggen. Derfor inviterer bestyrelsen for TKIF alle byens borgere – store og små – til at deltage i ”Projekt Forskøn Tvingstrup” Søndag den 5. september fra 10-16.


Byen fremstår efterhånden lidt slidt rundt omkring, og derfor har TKIF søgt Horsens Kommunes Mellembypulje om 46.000 kr. til følgende opgaver:

·         Genrejsning og reparation af læskuret ved petanquebanen

·         Nyt træværk i bord-bænkesættet ved tunnelen på Tremhøjvej

·         Opsætning af holdere til høm-høm-poser bl.a. ved Sportspladsen, bænken ved tunnelen           og ved Røde Kors butikken

·         Indkøb og samling af nye bord-bænkesæt ved Sportspladsen

·         Sække til affaldsindsamling

Win-win for sammenhold, nye tilflyttere og en skønnere by
Horsens Kommunes Mellembypulje har givet tilsagn om at TKIF vil få de 46.000 kroner til materialer til ”Projekt Forskøn Tvingstrup”, og arbejdet skal udføres af byens borgere.

TKIF håber, at rigtig mange fra byen vil møde op og give en hånd med på dagen, ikke kun fordi der er brug for villige hænder, men for samværets og fællesskabets skyld. Vi trænger til at mødes, og der er flyttet mange nye til byen, som vi gerne vil lære at kende. Noget af det bedste at mødes om, er hyggelige og praktiske aktiviteter, som kommer fællesskabet til gode.

TKIF smider selvfølgelig pølser på grillen og sørger for at der er både øl og vand til det arbejdende folk – og is til børn, der hjælper med at samle affald.

Har du værktøj, godt humør og/eller hænder, der er skruet godt på, så mød op på Sportspladsen søndag den 5. september kl. 10 og tag del i opgaverne og i fællesskabet.

Vel mødt

TKIF


Tvingstrup Make-over-dag søndag den 5. september

indsendt 11. jul. 2021 13.50 af Maia Sejersen   [ opdateret 11. jul. 2021 13.50 ]

TKIF inviterer til alle til Tvingstrup Make-over-dag, hvor vi giver Tvingstrup en overhaling med skraldeindsamling, oprydning, rengøring og reparation af et par småting, som forhåbentlig vil gøre byen lidt smukkere og rarere at færdes i. Vi slutter af om eftermiddagen med grillpølser, øl & vand på sportspladsen.

Vi melder mere ud, når vi nærmer os – men sæt gerne kryds i kalenderen nu søndag den 5. september. 

Sommerfest bliver til ”Sommer i Tyrol” – oktoberfest i forsamlingshuset

indsendt 11. jul. 2021 13.39 af Maia Sejersen


Godtfolk i Tvingstrup!

Bestyrelsen i TKIF har set sig nødsaget til at flytte sommerfesten, som var planlagt til den 18. september, da Hovedgård for nyligt meldte ud, at de holder byfest og indvielse af hallen samme weekend. I stedet arrangerer vi  Sommer i Tyrol – oktoberfest i forsamlingshuset lørdag den 2. oktober.

Det bliver med wienerschnitzler, fadøl og tyske schlagere – men senere på aftenen, skal vi nok også spille noget andet.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu – der kommer mere information senere. 

Nyt fra Tvingstrup Kultur- og Idrætsforening

indsendt 9. jun. 2021 12.22 af Maia Sejersen   [ opdateret 9. jun. 2021 12.25 ]

 


Nyt fra TKIF

Bestyrelsen i Tvingstrup Kultur og Idrætsforening har nyligt holdt sit første møde i 2021, og her tog vi tre beslutninger:

1. Vi afholder ikke Sankt Hans i år.

2. Vi inviterer til generalforsamling tirsdag den 29. juni kl. 19.30 i Klubhuset

3. Vi holder sommerfest lørdag den 18. september.

Sankt Hans
Heksen får lov at flyve en tur mere i år, inden vi forhåbentlig kan futte hende af i 2022.

Generalforsamling
Til gengæld afholder vi generalforsamling, hvor man roligt kan møde op – uden frygt for at blive valgt ind i bestyrelsen: De medlemmer, som er på valg, har nemlig lovet at genopstille.

Generalforsamlingen er en enestående mulighed for at komme af med de gode forslag og ønsker, man måtte have for byen. Samtidig er det en oplagt lejlighed for nye tilflyttere at sige hej – og høre lidt om mulighederne for at skabe arrangementer og aktiviteter.

Vi har kun det liv i byen, vi selv skaber. Kom glad!

Dagsorden ifølge vedtægter

Forslag som ønsket behandlet på mødet, skal være formanden i hænde senest den 21. juni.

Sommerfest 2021
Vi håber, at restriktionerne er væk i september, hvor de fleste danskere må formodes at være vaccinerede – og så satser vi på at kunne holde en hyggelig sommerfest med sjov for børn og voksne, god mad og musik i Forsamlingshuset. Sæt kryds i kalenderen nu – og kryds fingre!

På vegne af bestyrelsen for TKIF

Formand Brian Mejer Thomsen
Telefon 24 62 97 94 mail brth@astrocytica.com

Heksen overlever Sankt Hans i Tvingstrup

indsendt 16. jun. 2020 13.28 af Maia Sejersen


I gamle dage troede man, at hekse gjorde folk syge. I dag ved vi bedre. Eller gør vi? TKIF tager ingen chancer, og vi har derfor besluttet at frede alle hekse i Tvingstrup i år.

Med andre ord, så aflyser vi den årlige Sankt Hans Fest på Sportspladsen på grund af det generelle forsamlingsforbud og risikoen for spredning af coronavirus og håber, at 2021 bliver et år med mulighed for lidt flere sociale arrangementer.

Bedste hilsner

Bestyrelsen i TKIF

VIGTIG MEDDELELSE FRA TVINGSTRUP VANDVÆRK

indsendt 1. jun. 2020 03.01 af Maia Sejersen

I forbindelse med etableringen af en ny vandledning vil der i morgen tirsdag d. 2/6-2020 kl. 9:30 til 15:30 blive lukket for vandet på Åesvej.

Torvevej og Tvingstrup Kirkesti vil også kunne opleve afbrydelser.

Det angivne tidsrum er den maksimale tid vandet vil kunne være afbrudt.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til formanden for vandværket Peter Bremer Hansen på tlf. 40 52 70 16.


Med venlig hilsen

Tvingstrup Vandværk


1-10 of 274