Nyheder

Tvingstrup er en aktiv by! På denne sider forsøger vi at holde alle Tvingstrups borgere opdateret med seneste nyt - samt billeder og beretninger fra diverse arrangementer i byen.

Hvis du har noget, som du gerne vil dele med byen - det være sig tekst, billeder, lyd eller video - er du mere end velkommen til at skrive til hjemmesidens redaktør:


Nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbreve fra tvingstrup.com. Vælg 'Tilmeld' herunder og indtast din email-adresse. Du kan selvfølgelig til hver en tid afmelde nyhedbrevet igen.


Sankt Hans Aften i Tvingstrup

indsendt May 30, 2022, 12:45 PM af Maia Sejersen

TORSDAG DEN 23. JUNI kl. 17.00

Vi mødes på Sportspladsen, hvor TKIF har grillen klar kl. 17.00. 

Man tager selv sin mad med. Øl, vin og vand købes i klubhuset. 

Kl. 18.30 holder byrådsmedlem og arkitekt Niels Povlsgaard (V) fra Hovedgård båltale, hvorefter vi fyrer op under bålet og synger Midsommervisen. 

Håber vi ses. 
Bestyrelsen i TKIF

Forskøn din by - lørdag den 21. maj 2022

indsendt May 1, 2022, 1:18 PM af Maia Sejersen


Kom og få en hyggelig dag og mød andre gode folk i byen, når TKIF igen afholder forskønnelsesdag i Tvingstrup lørdag den 21. maj kl. 10.

Vi mødes på Sportspladsen og fordeler os på forskellige opgaver rundt om i byen. Vi skal bl.a. have ryddet klubhuset for borde og skabe, fordi vi får lagt nyt gulv i juni. Derudover skal vi have lagt fliser ved petanque-skuret, fjernet ukrudt ved klubhuset, samlet affald m.v. 

Der er opgaver for store og små – unge og gamle. 

Sidst på eftermiddagen mødes vi om grillen til pølser, brød, øl & vand.

Vi havde en suppergod dag sidst, hvor der også var tid til pauser og hyggesnak - kom endelig forbi og giv et nap med. TKIF sørger for forfriskninger i løbet af dagen. 

Skal vi spille brætspil?

indsendt Apr 18, 2022, 12:21 PM af Maia Sejersen

Hej Tvingstrup. 
Skal vi spille brætspil? 
John her er vild med spil og har en kæmpe samling af bræt- og kortspil. Han har spillet figur-, kort- og brætspil hele sit liv og vil gerne dele sin interesse med andre i byen. Derfor åbner TKIF klubhuset for spilledage, hvor alle kan være med.


John tager et udvalg af spændende spil for alle aldre med hver gang, men alle er velkomne til at foreslå spil og evt. tage dem med.  

Første spilledag bliver lørdag den 30. april fra kl. 10 -16. TKIF sørger for kaffe og snacks – og der kan købes øl og vand i klubhuset. 

Tag fat i John, hvis du har særlige ønsker eller ideer til spil, du gerne vil spille – måske har han det.  Han holder gerne introduktion til eller demo af forskellige spil, hvis der er ønsker om det. 

John spiller også figurspil (bl.a. Warhammer40K) og vil gerne afholde spildage eller figurmaledage, hvis der er andre, som har interesse i det. 

Lørdag den 30. april tager han bl.a. Betrayal at House on the Hill med – et gyserspil, hvor spillerne skal undersøge et uhyggeligt gammelt hus og finde ud af, hvordan de slipper derfra med livet i behold – læs mere om spillet her. 
Har du spørgsmål eller forslag til spil, så tag fat i John – enten via Facebook eller på telefon: 25 37 37 06.

Skal den gamle stationsbygning i Tvingstrup bevares?

indsendt Apr 5, 2022, 12:10 PM af Maia Sejersen


Kom og giv dit besyv med, når TKIF inviterer til generalforsamling mandag den 25. april kl. 19.30. 

Mandag den 25. april kl. 19.30 afholder TKIF ordinær generalforsamling, hvor man roligt kan møde op uden frygt for at blive valgt ind i bestyrelsen. De medlemmer, som er på valg, har nemlig lovet at genopstille - dog er nye kræfter altid velkomne. 

Bestyrelsen vil meget gerne høre, om der er stemning og interesse i byen for, at Horsens Kommune og TKIF overtager den gamle stationsbygning på Kirkehøjvej, og hvad den i givet fald skal bruges til. 

Vi vil ligeledes gerne i dialog med folk i byen, som har forstand på byudvikling og som kunne tænke sig at hjælpe bestyrelsen med at udarbejde en helhedsplan for Tvingstrup. En helhedsplan som rummer oaser, aktivitetsarealer og grønne områder for byens borgere. 

Generalforsamlingen er en enestående mulighed for at komme frem med de gode forslag og ønsker, man måtte have for byen. Samtidig er det en oplagt lejlighed for nye tilflyttere at sige hej – og høre lidt om mulighederne for at skabe og bidrage til arrangementer og aktiviteter.

Vi har kun det liv i byen, vi selv skaber. Kom glad!

Dagsorden ifølge vedtægter.

Forslag som ønsket behandlet på mødet, skal være formand Brian Mejer Thomsen i hænde senest 17. april. Forslag kan afleveres i postkassen på Tremhøjvej 2, Tvingstrup eller via telefon 24 62 97 94 eller mail brth@astrocytica.com.

Vil du være med til at spille petanque?

indsendt Mar 15, 2022, 11:14 PM af Maia Sejersen

Søndag den 27. marts kl. 15.00 er der opstart til petanquetræning i Tvingstrup Kultur og Idrætsforening. Alle er velkomne – nybegyndere som øvede. 

Vi mødes i klubhuset til en øl/vand, imens Bo Larsen gennemgår reglerne og fortæller lidt om aktiviteterne. Herefter går vi ud til petanquebanen bag klubhuset og kaster med kugler. 

Vi håber også at kunne samle et eller flere hold, som vil deltage i den årlige Kvartetturnering under DGI Østjylland. Her mødes vi på forskellige baner i Østjylland og dyster mod andre østjyske hold hver tirsdag kl. 19.00 fra den 3. maj til den 28. juni, hvor vinderne kåres. 

Hvad enten du vil spille med i turneringen eller blot mødes for at spille og hygge med os andre i Tvingstrup, så mød op søndag den 27. marts kl. 15.00 og hør mere. 

Fra 1. april spiller vi petanque hver mandag i sommerhalvåret kl. 19.00 på Sportspladsen.

Vel mødt! 

Spørgsmål rettes til Bo Larsen på telefon: 20 20 88 01. 

Husmoder-brunch i Tvingstrup

indsendt Feb 21, 2022, 1:33 PM af Maia Sejersen   [ opdateret Feb 21, 2022, 1:47 PM ]


Kalder alle husmødre, fruentimmere, kvindfolk og madammer i Tvingstrup:

Så er det tid til  hyggelig husmor-brunch i Tvingstrup søndag den 20. marts kl. 9.30 i klubhuset på Serridslevvej 88 ved Sportspladsen.

TKIF sætter kaffen over og sørger for, at der både er en bitter og lidt bobler at begynde søndagen med – resten skal vi selv have med.

Medbring en ret eller andet, som hører til på et brunchbord til 2-4 personer – det kan være alt fra brød til pålæg, drikkevarer, marmelade, æg, pandekager, yoghurt, bacon, frugt, grønt eller kage. 

Giv besked om, hvad du tager med – enten i kommentarfeltet under opslaget i Facebookgruppen "Det Sker i Tvingstrup" – eller giv besked til Maia på telefon: 28408101 eller mail: maiasejersen@gmail.com

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 16. marts. 

Vi glæder os til at se jer!

VH TKIFs husmoderklub

Juledekorationsaften i Klubhuset

indsendt Oct 3, 2021, 7:40 AM af Maia Sejersen   [ opdateret Nov 9, 2021, 12:47 PM ]

Onsdag den 24. november kl. 19.00 inviterer TKIF til en hyggelig juledekorationsaften i Klubhuset. Vi laver juledekorationer og adventskranse – og hygger os med et glas vin eller en kop kaffe.

TKIF sørger for ler, gran, kogler, mos og et glas vin/øl/vand/kaffe og lidt knas. Du skal selv medbringe lys, evt. bånd, kugler + skål/fad/bræt til din dekoration.

Det koster 30 kr. at deltage. For at sikre, at vi har plads og materialer nok, så er tilmelding nødvendig. Det sker til Sussie Degnebolig på telefon 20212719 eller via FB-messenger. Arrangementet er for alle over 15 år. Betaling sker enten til Sussie ved arrangementet eller direkte til TKIF via MobilePay: 34063.

Sidste frist for tilmelding onsdag den 17. november. 

Oktoberfesten 2021 er aflyst

indsendt Sep 26, 2021, 11:24 AM af Maia Sejersen

Kære Tvingstrup, grundet manglende tilmeldinger til Oktoberfest i Tvingstrup Forsamlinghus, er vi desværre nødt til at aflyse arrangementet. Alle der har indbetalt, vil få deres beløb tilbage i løbet af næste uge.
Det er super ærgeligt, men vi er også klar over at efter Corona, er der rigtigt mange arrangementer, og knaphed med tiden. Så vi vil forsøge at komme stærkt tilbage næste år - når der er lidt mere luft i alles program. Vi håber at der bliver opbakning til fremtidige arrangementer, så vi kan bevare en aktiv og dejlig by at bo i.
/TKIF

Har du tilmeldt dig Tvingstrups oktoberfest?

indsendt Sep 15, 2021, 11:32 AM af Maia Sejersen   [ opdateret Sep 15, 2021, 11:58 AM ]

Lørdag den 2. oktober fra kl. 17-02 jodler vi igennem i Tvingstrup Forsamlingshus med et brag af en  oktoberfest.

Menuen bliver klassiske wienerschnitzler, med das ganze schweineri: brasede kartofler, smørsovs, ærter, kapers, peberrod, citron og dreng (ansjos) leveret af slagteren fra Hårby. Til dessert er der æblekage, og selvfølgelig bliver der langet skummende Paulaner Oktoberfestbier og tysk pilsner over disken. (Bare rolig, man kan også købe vin)

Efter maden sætter den tyske DJ HinterHansi ild til dansegulvet med alle de tyske schlager-hits – krydret med kendte pop-numre fra 70’erne til i dag, så der skulle gerne bliver spillet noget for enhver smag. 

Af hensyn til bestilling af mad, så er sidste frist for tilmelding er 26. september.  

Prisen er 149 kr. pr. person og indbetales via mobilePay 34063 eller bankoverførsel til kontonnr. 2500-0759433661 eller kontant i postkassen til Maia Sejersen, Blindgade 3 vedlæg dit navn og nummer. 

En stor tak for hjælpen og status på forskønnelsesdagen i Tvingstrup

indsendt Sep 12, 2021, 2:38 AM af Maia Sejersen

Der skal lyde en stor tak for hjælpen til de gode folk, som valgte at bruge søndag den 5. september sammen med os i TKIF, og som gav den gas med alt fra ukrudtslugning og rengøring til tagrens og skurbyggeri. Det var hyggeligt, det var sjovt og rigtig godt også at møde nye tilflyttere i byen. En stor tak til alle som deltog.

Status på dagen er, at vi: 

 • fik renset tag og tagrender på omklædningsrummet
 • fik opsat fem høm-pose-holdere på hhv. Blindgade, Bakkevænget, Vestervænget, hjørnet af Kirkehøjvej/Tremhøjvej, Infostanderen på hjørnet af Serridslevvej/Tremhøjvej. 
 • fik samlet skrald i byen
 • fik luget ukrudt rundt om klubhuset
 • fik gjort rent i klubhuset og sat en ny, nærmest royal toiletpapirholder op 
 • fik renoveret læskuret ved petanquebanen
 • fik renset fliser og busskure
 • fik spist grillpølser og drukket fadøl fra Øl2Go

Vi mangler stadig:

 • at få sat de tre bestilte, bord-bænkesæt op til sportspladsen. De forventes dog først at blive leveret  i den kommende uge.
 • at få repareret bord-bænkesættet på hjørnet af Tremhøjvej/Kirkehøjvej. Materialerne er købt ind. Vi skal bare lige finde tiden og hænderne. 
 • Vi sætter flere hømposeholdere op – bl.a. en på Sportspladsen

Alt i alt var det en virkelig hyggelig dag. Vejret var med os – og der var også tid til at få snakket med både nye og gamle byboer.

Fra TKIF siger vi tak til alle som gav et nap med. I forhold til de sidste ting, vi mangler, så finder vi en dag, hvor vi mødes et par stykker og får det fikset. Vi skal nok skrive ud og høre om nogen i byen har en time eller to at bruge til at hjælpe.


1-10 of 280